Elitlere özel mücevher daveti

Ünlü bir mücevher markası, 'Halk Günleri' promosyonunu tanıtmak için bir davet verdi. Markanın mağazasındaki davete birçok ünlü katıldı.

Elitlere özel mücevher daveti

Tamer TURAN

Mücevherat markası Altınbaş, İstanbul'da ilk kez gerçekleştirdiği 'Halk Günleri'nin açılışını, cemiyet ve sanat dünyasından önemli isimlerin katıldığı davet ile gerçekleştirdi. Altınbaş Mücevherat'ın Nuruosmaniye mağazasında gerçekleştirilen davete, markanın sahipleri İmam Altınbaş, Ali Altınbaş ve Fatoş Altınbaş Sarıgül başta olmak üzere birçok ünlü isim katıldı. Davetliler uygun fiyatlara yılbaşı öncesi mücevher alışverişi de yaptı. Hem kendileri hem de yakınları için mücevher satın aldılar. Altınbaş'ın Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyet'inde bulunan tüm mağazalarında gerçekleşen Halk Günleri'nde, yüzükten, bilezik, kolye ve gerdanlığa tüm ürünleri çok uygun fiyatlarla satışa sunuldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.