Gala gecesinde ünlüler geçidi

Vodafone Red'in katkılarıyla sahnelenen 'Kürk Mantolu Madonna'nın galası, Zorlu PSM'de yapıldı. Galaya, birçok ünlü isim katıldı.

Gala gecesinde ünlüler geçidi

Vodafone Red'in katkılarıyla sahnelenen 'Kürk Mantolu Madonna'nın Zorlu PSM'de gerçekleşen galasında, iş, sanat ve cemiyet dünyasının ünlü simaları bir araya geldi. Sabahattin Ali'nin kült eseri, Türk edebiyat tarihinin en eskimeyen ve hala en çok satan romanlarından biri olan 'Kürk Mantolu Madonna', Engin Alkan tarafından tiyatroya uyarlandı. Alkan'ın yönettiği oyunda Menderes Samancılar, Tuba Ünsal ve Alper Saldıran gibi ünlü isimler yer alıyor. Müziklerin Sezen Aksu tarafından bestelendiği oyunda, bir de ilk gerçekleşti ve MG International Fragrance Company tarafından parfüm enstelasyonu yapıldı. Oyun, aşkın imkansızlığını anlatırken, parfüm enstelasyonu, izleyicilerin bu duyguları derinden hissetmesini sağladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.