İngiliz ressam sanatseverlerle buluştu

İngiliz ressam Ned Pamphilon, en yeni eserlerini bir araya getirdiği' Göbeklitepe: Türkiye'nin Kültür Tacında Yepyeni Bir Mücevher' sergisiyle bir kez daha sanatseverlerle buluştu.

İngiliz ressam sanatseverlerle buluştu

Birbirinden renkli İstanbul resimleri ve Mustafa Kemal Atatürk'e duyduğu hayranlıkla resmettiği Atatürk temalı eserleri ile sanatseverlerin yakından tanıdığı İngiliz ressam Ned Pamphilon'un, 2015 yılından bu yana çalışmalarını sürdürdüğü 'Göbeklitepe: Türkiye'nin Kültür Tacında Yepyeni Bir Mücevher' isimli sergisi açıldı. Sanatçının eserlerini hayata geçirmesinde desteklerini sunan sanat platformu İstanbul1881 ile 42 Shops Art!SPACE Gallery'nin işbirliğiyle hayata geçen sergi, 19 Kasım tarihine kadar 42 Maslak'ta görülebilecek. İstanbul1881 çatısı altında çalışmalarını sürdüren takı tasarımcısı Meral Saatçi de, Göbeklitepe'den aldığı ilhamla yepyeni bir koleksiyon hazırladı. Göbeklitepe'deki gizemli figürleri günümüze taşıyan koleksiyon, Pamphilon'un eserleriyle bir arada sergilenecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.