Sağlıklı yaşam için buluştular

Bu yıl ikincisi düzenlenen Zubizu Wellness etkinliği, yoğun ilgiyle karşılandı. Nebahat Çehre ve Sertab Erener, geç kalma sırlarını davetlilerle paylaştı.

Sağlıklı yaşam için buluştular

Zubizu ve Canan & İris Concept Events işbirliği ve Sağlıklı Yaşam Koçu Alara Malaz, Enerji Terapisti ve Holistik Beslenme Uzmanı Özlem Oskay danışmanlığında bu yıl ikincisi düzenlenen Zubizu Wellness Etkinliği geçtiğimiz hafta Four Seasons Bosphorus Hotel'de gerçekleşti. Yoğun ilginin olduğu organizasyonda Nebahat Çehre ve Sertab Erener sağlıklı yaş alma ile ilgili tecrübelerini konuklarla paylaştı. İçsel, zihinsel ve fiziksel sağlık, beslenme, spor, güzellik gibi farklı birçok alanda 50'ye yakın seçkin markanın katılım gösterdiği etkinlikte ziyaretçiler bir yandan sağlıklı yaşam marketinden alışveriş yaparken, bir yandan da iyi yaşamla ilgili uzmanların konuşmalarını dinlediler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.