'Tasarım yürüyüşü' yaptılar

8-12 kasım arasında Lütfi Kırdar'da yapılacak olan 'Design Week Turkey' öncesi bir araya gelen ünlü isimler, Saffet Emre Tonguç'un rehberliğinde Kapalıçarşı'yı gezdi.

'Tasarım yürüyüşü' yaptılar

Ekonomi Bakanlığı'nca, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TIM) organizasyonuyla, 8-12 Kasım tarihleri arasında Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı'nda gerçekleşecek 'Design Week Turkey' için İstanbul'un ticari ve yaratıcı kalbinin attığı Kapalıçarsı'da bir 'Design Walk' (Tasarım Yürüyüşü) düzenlendi. Saffet Emre Tonguç rehberliğinde düzenlenen yürüyüşe ilgi yoğundu. Konferanslar, sergiler ve atölyelerle dolu programıyla tasarımın farklı disiplinlerini buluşturan 'Design Week Turkey'de tasarımcıların, tasarım ofislerinin, sanatçıların, üniversitelerin, tasarım okullarının, tasarım platformlarının sergileri ve Türkiye Tasarım Haftası'na özel hazırlanmış enstalasyonları görülebilecek.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.