'İyi yaşam' konseptli parti

Dünyaca ünlü bir tasarım markası, Türkiye'ye gelişini 'İyi Yaşam' konseptli bir partiyle kutladı. Büyükyalı'daki mağazada yapılan partiye cemiyetin ünlü isimleri katıldı.

'İyi yaşam' konseptli parti

Soner GÖMLEKSİZ

Tasarımda dünya markası Fendi Casa, İstanbul'un en şık evini tasarlamak için Türkiye'ye geldi. Dubai ve Miami'den sonra ilk kez Türkiye'ye gelen Luxury Living Group'un en önemli markası Fendi Casa, İstanbul'un yeni deniz semti Büyükyalı ile Türkiye'ye gelişini çok özel bir davet ile kutladı. Özak Global Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Akbalık, Luxury Living Group Finans ve Ekonomi Direktörü Daniele Vignatelli, Luxury Living Group ve Fendi Casa Tasarım Grubu Başkanı Andrea Boschetti ve Luxury Living Engineering CEO'su Michele Galli ev sahipliğinde Büyükyalı İstanbul'da gerçekleşen 'İyi Yaşam' temalı gece, cemiyet dünyasından çok sayıda ismin katılımıyla gerçekleşti. Fendi Casa tasarımcılarının hazırladığı ve ilk kez görücüye çıkan ikonik dekorasyon konseptleri, davetliler tarafından büyük beğeni topladı. Her anında İtalyan zarafetinin deneyimlendiği bu muhteşem gecenin girişinde, davetliler Deniz Kızı Trio müzik dinletisi ile karşılandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.