Kıyafetlerini bağışladılar

Ünlü markaların TOG işbirliğiyle yaptığı kıyafet bağış kampanyasının tanıtımında yardım yarışı yaşandı. Cemiyetin ünlü isimleri kampanyanın öncüsü olarak kıyafetlerini bağışladı.

Kıyafetlerini bağışladılar

Migros, Ariel ve Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) işbirliği ile bu yıl altıncısı düzenlenen 'Kıyafet Bağış Kampanyası'nın lansmanı, Ebru Akel Sancak'ın moderatörlüğünde Nişantaşı Nopa'da gerçekleşti. Panelde P&G Türkiye ve Kafkasya Markalar Direktörü Taygun Günay, Migros Ticaret A.Ş. Pazarlama Direktörü Aysun Zaman ve TOG Yönetim Kurulu Eş Başkanı Suzan Bayazıt kampanyanın detayları hakkında bilgi verdi. Kampanya ile Migros Mağazaları'nda toplanan, Ariel ile yıkanıp temizlenen kıyafetlerin, TOG tarafından 10 şehirde 10 bin çocuğa ulaştırılması hedefleniyor. Etkinliğe katılan ünlü isimler, kampanyaya öncü olarak kıyafetlerini bağışladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.