Yeni koleksiyona görkemli tanıtım

Ünlü moda markası Barrus, ilkbahar-yaz Coutre Koleksiyonu'nu Raffles Hotel'de görkemli bir davet ile tanıttı. Davete cemiyet, iş ve sanat dünyasından modasever ünlü isimler katıldı.

Yeni koleksiyona görkemli tanıtım

Melih TÜRK

Türk modasını, Londra Moda Haftası'nda gerçekleştirdiği defilelerle başarıyla temsil eden Barrus, yeni koleksiyonunu tanıttı. Barrus'un baş tasarımcısı Neslişah Yılmaz tarafından yaratılan görkemli detaylardan ve başarılı çizgilerden oluşan couture koleksiyonunun tanıtımı, HB Consult Qatar'ın ana sponsorluğunda Raffles Hotel'de gerçekleşti. Görkemli bir atmosferde gerçekleşen defileye; iş, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen simaları katıldı. Öner Evez'in kareografisini yaptığı defilenin baş mankeni Tülin Şahin oldu. Defilenin açılışını kırmızı, kapanışını beyaz bir tasarımla yapan Tülin Şahin, her zamanki gibi izleyenleri büyüledi. Neslişah Yılmaz'ın Türk tarihindeki güçlü kadın figüründen ilham alarak oluşturduğu koleksiyon, izleyenlerden büyük beğeni topladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.