Babaları için okul yaptırdılar

Duayen işadamı Aydın Ayaydın, kardeşleriyle birlikte babaları merhum Mehmet Ayaydın adına, Mardin'in Derik ilçesinde bilgisayar donanımlı bir okul yaptırdı.

Babaları için okul yaptırdılar

Tekstil dünyasının duayen isimlerinden Aydın Ayaydın, kardeşleriyle birlikte merhum babaları Mehmet Ayaydın adına, memleketi Mardin'in Derik ilçesinde 24 derslikli, bilgisayar donanımlı bir ilkokul yaptırdı. Mehmet Ayaydın İlkokulu'nun açılısı, Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, İçişeri Bakanı Süleyman Soylu, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Askın Bak, Mardin Valisi Mustafa Yaman ve Ayaydın Ailesi'nin üyelerinin katıldığı törenle gerçekleşti. Geçen sene PKK'nın hain saldırısı ile şehit olan Kaymakam Muhammet Safi türk'ün görev yaptığı Derik'te, yeni Kaymakam Hakan Kafkas'ın bizzat ilgilendiği okulun açılısında Ayaydın Ailesi misafirlerini en iyi şekilde ağırladı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.