Çocukların dileklerini gerçekleştirecekler

Bir dikiş makinesi markası, 'Bir Dilek Tut Derneği' ile ortaklaşa gerçekleştirdiği projesiyle çocukların dileklerin hayata geçirecek.

Çocukların dileklerini gerçekleştirecekler

Dikiş makinesinin mucidi Singer, sosyal sorumluluk projeleri ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Marka, bu kez Bir Dilek Tut Derneği ile birlikte 'Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek' projesine imza attı. Hayati tehlikesi bulunan hastalıklarla mücadele eden çocukların hayallerini gerçekleştirmek amacıyla hayata geçen projeye sanat ve cemiyet hayatından birçok ünlü isim destek verdi. Ayşe Kucuroğlu, Ahu Orakçıoğlu, Ayşe Tolga, Bengü, Derin Talu, Ezra ve Tuba Çetin, Gamze Keçeli, Mert Vidinli, Naz Elmas ve Özlem Yıldız; 'Singer ile Her Destek, Gerçekleşen Bir Dilek' projesi için çok özel tasarımlar hazırladı. Elde edilen gelir ise Bir Dilek Tut Derneği'ne aktarılarak çocukların dileklerini gerçekleştirmek üzere kullanılacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.