İş kadınları Gaziantep'te şenlik düzenledi

Başarılı İş Kadınları Platformu'nun gerçekleştirdiği Gaziantep alışveriş şenliği, alışveriş ile sosyal sorumluluğu bir araya getirerek güzel bir etkinliğe ev sahipliği yaptı.

İş kadınları Gaziantep'te şenlik düzenledi

Melih TÜRK

Başarılı İş Kadınları Platformu'nun (BİKAP) düzenlediği Alışveriş Şenliği, Gaziantep Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleşti. Şenlik, Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin himayesinde ve Aktürk Hotels Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Aslı Aktürk Pehlivanlar'ın desteğiyle düzenlendi. Etkinlikte Türkiye Basketbol Federasyon Başkanı Hidayet Türkoğlu, Kerem Tunçeri ve Türkiye Basketbol Federasyonu Genel Koordinatörü Ömer Onan'ın imzalı formaları, Galatasaray'ın kalecisi Mustela'nın eldivenleri, Selçuk İnan ve Gomis'in tüm takım imzalı formaları ve topları, Fenerbahçe'den Mehmet Topal, Ozan Tufan, Volkan Demirel, Mathieu Valbuena Robin ve Van Persie'nin imzalı formaları ve topları, Beşiktaş'tan tüm takım imzalı formaları satışa sunuldu. Buradan elde edilen tüm gelir, Ampute Milli Futbol Takımı'na bağışlandı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.