Yeni trendleri öğrendiler

Bu yıl ilk kez Kanyon'da düzenlenen özel bir etkinlikte cemiyet hayatından mücevher tutkunu ünlü isimler bir araya geldi.

Yeni trendleri öğrendiler

Tamer TURAN

Tasarımlarıyla dikkat çeken Atasay Mücevherat, bu yıl ilkini Kanyon'da düzenlediği Atasay JewelBOX Günleri ile takıseverleri yüzde 50'ye varan fırsatlı trend ürünlerle buluşturdu. Atasay JewelBOX Günleri kapsamında mücevher yazarı Özlem Güsar'ın ev sahipliğinde gerçekleşen trend sohbetlerine pek çok ünlü isim katıldı. Özlem Güsar'ın, 2018'de gündemde olacak "Uçuşan pırlantalar, sonsuz kıvrımlar, zincir reaksiyonu, kozmik boyut, fantezi ormanları, art deconun ötesinde" başlıklı trend ipuçlarını ve mücevher trendlerini paylaştığı buluşmaya ilgi büyük oldu. Mücevherleri uzun uzun inceleyen ve mücevherler üzerine sohbet eden ünlü isimler, hem kendileri için seçim yaptı hem de yakınları için hediye almayı ihmal etmedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.