Koleksiyonunu tanıtmaya geldi

Dünyaca ünlü tasarımcı Zuhair Murad'ın yeni koleksiyonunu, Vakko ev sahipliğinde düzenlenen davet ile İstanbul'da tanıtıldı.

Koleksiyonunu tanıtmaya geldi

Soner GÖMLEKSİZ

Dünya moda sektörüne yön veren isimlerden biri olan ünlü tasarımcı Zuhair Murad geçen hafta İstanbul'a geldi. Zuhair Murad için Vakko ev sahipliğinde Hotel Les Ottomans'ta özel bir davet gerçekleştirildi. Ünlü tasarımcının yeni koleksiyonunu tanıtmak için düzenlenen davete, cemiyet, iş ve sanat dünyasından ünlü isimler katıldı. Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko ve Zuhair Murad'ın ev sahipliği yaptığı davette, tasarımcının 2017-2018 sonbahar-kış sezonundan çarpıcı parçalar da davetlilerin beğenisine sunuldu. Ünlü isimler tasarımları ilgiyle incelerken, Zuhair Murad da koleksiyon hakkında davetlilere bilgi verdi. Bu arada birçok davetli, ünlü tasarımcıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi. Zuhair Murad; 2017-2018 sonbahar-kış koleksiyonu için, Françoise Hardy, Marianne Faithfull ve Brigitte Bardot gibi 1960'ların ikonik kadınlarından ilham alarak kıyafetler tasarladı. Çok renkli geçen davet, gecenin geç saatlerine kadar devam etti.


6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.