Amerikan müzik ödülleri sahiplerini buldu

Amerikan müziğini onurlandıran en önemli ödüllerden olan 'American Music Awards', geçtiğimiz hafta sonu yapılan görkemli bir törenle dağıtıldı. Diana Ross'un 'Ömür Boyu Yaşam Ödülü' aldığı törende Bruno Mars, 7 ödülle taçlandırıldı.

Amerikan müzik ödülleri sahiplerini buldu

Nazan ORTAÇ

Amerikan müzik dünyasının en önemli ve etkili ödüllerinden olan American Music Awards (Amerikan Müzik Ödülleri), geçtigimiz hafta sonu Los Angeles'daki Microsoft  eater'da yapılan görkemli bir törenle sahiplerini buldu. Bu yıl 45. kez gerçeklestirilen ödül töreni, ünlü dizi yıldızı Tracee Ellis Ross'un eglenceli sunumuyla muhtesem bir sova dönüstü. Chrissy Metz, Justin Hartley, Jared Leto, Jenna Dewan Tatum ve Lea Michele gibi beyazperdenin ünlü yıldızlarının ödülleri sundugu yarısmada, Christina Aguilera, Kelly Clarkson, Pink, BTS ve Selena Gomez de görkemli sahne sovlarına imza attı. Sekiz kategoride aday gösterilerek herkesi geçen Bruno Mars, 'Yılın Sanatçısı' olmak üzere 7 ödül kazanarak törenin galibi oldu. Oscarlı yıldız Nicole Kidman'ın esi, country süperstarı Keith Urban ise üç ödülle evine dönen isim oldu. Luis Fonsi ve Daddy Yankee'nin Justin Bieber'le birlikte seslendirdigi 'Despacito' sarkısı da hem yılın sarkısı hem de yılın isbirligi ödülünü aldı. Geçtigimiz yıllarda görkemli sovlara imza atan Beyonce'nin ve Lady Gaga'nın ödül kazanmasına ragmen, sova katılamaması ise hayranları arasında hayal kırıklıgı yarattı. Müzik dünyasının en büyük yıldızlarından Diana Ross ise bu yıl, 'Ömür Boyu Yasam Ödülü'nün alan isim oldu. Sovun sunucusu Tracee Ellis Ross'un annesi olan Diana Ross'un ödül töreninde tüm ailesiyle birlikte gelmesi renkli anlara sahne oldu. ' e Ross' olarak adlandırılan ailenin fertleri arasında, her biri sahne dünyasının ünlü isimleri arasında olan çocukları Chudney Ross, Rhonda Ross Kendrick, Ross Naess vardı. Diana Ross'un en küçük oglu aktör Evan Ross da, kendisi gibi oyuncu esi Ashlee Simpson Ross ile çocukları Jagger Snow ve Bronx Mowgli'yle birlikte annelerini bu mutlu gününde yalnız bırakmadı. Diana Ross'u desteklemeye gelenler arasında eski hayat arkadası, prodüktörü ve kızı Rhonda'nın babası Berry Gordy de vardı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.