Serafına 'Vadi'ye indi

İddialı İtalyan mutfağıyla konfor ve lezzetli bir arada sunan serafına restaurant, Akmerkez'den sonra ikinci şubesini Vadistanbul'da açtı.

Serafına 'Vadi'ye indi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

2014 yılında, Dinesty Group girişimiyle, Türkiye'deki ilk şubesini Akmerkez'de açan New York merkezli İtalyan restoranı Serafina, üç yıl aradan sonra Vadistanbul'da ikinci şubesini açtı. Dinesty Group Yönetim Kurulu Başkanı Metin Şen ve eşi Aslı Şen'in ev sahipliğinde gerçekleşen açılışa, Serafina'nın İtalyan kurucularından Vittorio Assaf ve Fabio Granato da katıldı. Cemiyet hayatı ve iş dünyasından yaklaşık 400 davetlinin katıldığı gece, açılış için özel olarak yapılan İtalyan usulü makarna hamurunun kesilmesi ile başladı. Serafina'nin imza lezzetlerinin tadıldığı gecede yemek ziyafetinin yanı sıra müzik ziyafeti de yaşandı. Ercan Saatçi Akademi Grubu'nun sahneye çıktığı davette, misafirler keyifli bir gece geçirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.