Üçüncü sezona eğlenceli parti

Raisa & Vanessa ve Trendyol, işbirliklerinin üçüncü sezonunda sundukları yeni yıl koleksiyonunu özel bir partiyle kutladı.

Üçüncü sezona eğlenceli parti

Raisa & Vanessa ve Trendyol ev sahipliğinde geçtiğimiz hafta Soho House'da düzenlediği lansman partisine; sanat, moda ve cemiyet dünyasından ünlü isimler katıldı. Partiye katılan Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Cemre Kemer, Rüya Büyüktetik, Dila Tarkan gibi isimlerin dans pistini adeta bir podyuma dönüştürdükleri gecede Raisa ve Vanessa Sason ile beraber Trendyol'un Kurucusu ve CEO'su Demet Mutlu da yer aldı. Demet Mutlu, sektöre yön veren bu işbirliği hakkında; "Raisa Vanessa, hem Türk hem de global moda dünyasında ilham veren, başarılı tasarımcılar. Trendyol olarak biz de Türk moda tasarımcılarını destekliyoruz. Önümüzdeki dönemde RV for Trendyol işbirliğinde olduğu gibi ulaşılabilir modayı sahiplenmeye ve yaratıcı projeler geliştirmeye devam edeceğiz" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.