Ünlü markadan 'Dost' daveti

Ünlü bir İsviçreli saat markası, geçtiğimiz hafta marka dostu olduğunu açıkladığı oyuncu Kerem Bürsin ile keyifli bir davet düzenleyerek, ünlü isimleri ağırladı.

Ünlü markadan 'Dost' daveti

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Altın saat kasasını ve kauçuk kayışı bir arada kullanan ilk saat markası olma özelliğine sahip olan ünlü İsviçreli saat markası Hublot, 'The Art of Fusion'/'Füzyon Sanatı' felsefesi ile sadece yenilikçi materyal kullanımı ve markanın aksiyonlarının değil, aynı zamanda ortak değerlerini paylaşan marka dostlarını etkileyen bir saatçilik felsefesine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Hublot, geçtiğimiz hafta bu özgün felsefesinden yola çıkarak Füzyon Sanatı'nı Kerem Bürsin'in marka dostu olarak açıklandığı bir davetle kutladı. Ricardo Guadalupe'nin ev sahipliğinde, Etiler Fenix Restaurant'ta düzenlenen gecede ev sahipliğini Hublot CEO'su Ricardo Guadalupe üstlendi. Hublot Türkiye distribütörü olan Doğuş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ferit Şahenk ve eşi Diana Şahenk'in de katıldığı davete ilgi büyük oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.