Eğitime en 'tatlı' destek

Acarlar Şirketler Topluluğu; Misbahçem’de yetiştirilip hasat edilen elmadan elde edilen geliri, ‘Elma Festivali’ ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı’na bağışladı.

Eğitime en 'tatlı' destek

Geleceğe yapılacak en büyük yatırımın iyi eğitimli çocuklar olduğu bilinciyle hareket eden Acarlar Şirketler Topluluğu; Misbahçem'de yetiştirilip hasat edilen yaklaşık 1 ton elmadan elde edilen geliri, geleneksel 'Elma Festivali' ile Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı (TEGV) İpek Kıraç Birimi'ne bağışladı. Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Üyesi Funda Acar'ın ev sahipliğinde Beykoz Cumhuriyetköyü Misbahçem'de düzenlenen Elma Festivali'ne; TEGV öğrencileri ve gönüllüleri başta olmak üzere iş, sanat, spor ve cemiyet dünyasından birçok isim katıldı. Acarlar Şirketler Topluluğu bünyesinde yer alan AcarBlu ve Coliseum'un da destek verdiği festivalde hasat edilen elmalar Coliseum Acarkent'te satışa sunuldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.