Film yarışmasının kazananları belli oldu

Denizbank ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen 2. Denizbank ilk senaryo ilk film yarışmasının kazananları belli oldu.

Film yarışmasının kazananları belli oldu

DenizBank ve Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı (TÜRSAK) işbirliğiyle düzenlenen 2. DenizBank İlk Senaryo İlk Film yarışmasının kazananları Raffles Hotel'de düzenlenen törenle açıklandı. Yarışmada senaryo dalında birincilik ödülüne 'Kars'ı Unutma' isimli senaryosuyla Yakup Uygun layık görüldü. Ceylan Özgün Özçelik'in 'Kaygı' isimli yapımı ise ilk film kategorisinde büyük ödülü kazandı. Damla Sönmez'in sunuculuğunu üstlendiği gecede, İlham Gencer de misafirlere müzik ziyafeti sundu. Türkiye'nin kültür sanat yaşamına ve birikimine katkı sunmak hedefiyle, kurulduğu günden bu yana sanata 'Evet' diyen DenizBank'ın Türkiye Sinema ve Audiovisuel Kültür Vakfı ile birlikte hayata geçirdiği 2. DenizBank İlk Senaryo İlk Film Yarışması'nı kazananların ödüllerini aldığı gece ünlü isimleri bir araya getirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.