'Mustafa V. Koç Golf Sahası' hayata geçiyor

Caroline Koç, merhum eşi Mustafa Koç’un adını verdiği golf sahasının tanıtımı için bir etkinlik düzenledi. İstanbul Golf Kulübü üyelerinin katıldığı saha turunda, sahanın mimarı DavId Jones detaylı bilgi verdi.

'Mustafa V. Koç Golf Sahası' hayata geçiyor

İstanbul Golf Kulübü Üyeleri, Mustafa Koç'un anısına Riva'da yapılacak olan 'Mustafa V. Koç Golf Sahası'nı kulübün başkanı Caroline Koç ev sahipliğinde düzenlenen bir saha turu ile yerinde inceledi. Saha turu sonrasında üyeler ile bir araya gelen Caroline Koç, "Sevgili Mustafa, küçük yaşlarda başladığı golf merakını, severek ve ilgi duyarak çok ileri bir noktaya taşımıştı. İstanbul'a yakışır bir tesisi hayata geçirmek en büyük amacıydı. Hayali bizler için vasiyeti oldu. Bu proje Mustafa'nın bize mirası. Hep birlikte projeyi layıkıyla tamamlayacağımıza canı gönülden inanıyorum" dedi. Sahanın mimarlığını yürüten dünyaca ünlü profesyonel golf oyuncusu David Jones da, katılımcılara saha planını anlattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.