Geleneksel alışveriş şenliği 10. kez gerçekleşti

Otizmli çocuklar yararına 2006’dan beri düzenlenen ‘Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği’, 10. yaşını kutladı. Four Sea Sons Hotel at the Bosphorus’taki şenlik büyük ilgi gördü.

Geleneksel alışveriş şenliği 10. kez gerçekleşti

Melih TÜRK

2006 yılından beri otizmli çocuklar yararına düzenlenen 'Tohum Otizm Vakfı Yılbaşı Alışveriş Şenliği' bu yıl 10. kez gerçekleşti. Bu yıl ilk defa iki gün olarak Four Seasons Hotel at the Bosphorus'ta gerçekleşen şenliğe, cemiyet dünyasından çok sayıda ünlü isim katıldı. 120'yi aşkın firma şenlikte stand açtı. Bu standlar arasında cemiyet hayatının ünlü isimlerinin de standları vardı.Geçtiğimiz sene bini aşkın kişinin ziyaret ettiği etkinliğe, bu sene 3 bin kişi katıldı. Etkinlikte hazırlanan özel sürprizlerden biri 10. yıla özel kutlamalar ve 10 hediye çekilişi oldu. 10. yıl kutlamaları kapsamında; Kürşat Başar ve Orkestrası sahne aldı. Tohum Yılbaşı Alışveriş Şenliği'nde, cemiyet, sanat ve iş dünyasının ünlü isimleri tarafından hazırlanan birbirinden özel yılbaşı hediye sepetleri de otizmli çocuklar yararına satışa sunuldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.