Eğlenceli bir partiyle açıldı

İzmir'in konsept tasarım mağazası Rue 1387 Pop-Up Store ile Kemer Country Club'da açıldı. Davete cemiyet ve iş dünyasından ünlü isimler katıldı.

Eğlenceli bir partiyle açıldı

Melih TÜRK

İzmir'de, Alaçatı ve Alsancak'taki mağazalarında konsept mağazacılık anlayışı ile fark yaratan Rue 1387, Pop-Up Store'un açılışına özel Kemer Country Orman Evi'nde bir davet verdi. FD Architecture ve Rue 1387'nin sahibi Funda Arkas'ın ev sahipliğinde düzenlenen Early Christmas Party konseptli gecede Flapper Swing grubunun canlı performansı çok begenildi. Kemer Country'de açılan Rue 1387 Pop-Up Store'da, Ingiltere, Belçika, Ispanya, Amerika, Fas, İtalya gibi pek çok ülkeden tek tek toplanmıs, özel vintage ürünlerin yanında yine Londra, Paris ve New York'da sergilenmiŞ ödüllü fotoğrafçıların fotoğrafl arı, tablolar ve resimler, tasarım ödüllü ürünler de meraklılarıyla buluştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.