Girişimciler ilham verdi

Girişimcilik Vakfı'nın düzenlediği Giveback gala adlı gecede, iş dünyasının ünlü isimleri ve girişimciler bir araya geldi.

Girişimciler ilham verdi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Girişimcilik potansiyeli olan gençlerin kendi yollarından giderek iz bırakmasına destek olan Girişimcilik Vakfı, 'Giveback' kültürünü yaygınlaştırmak amacıyla iş dünyasından önemli isimlerinin katılımıyla 'Giveback Gala' etkinliğini gerçekleştirdi. Geçtiğimiz hafta Raffles İstanbul'da gerçekleşen galada, Girişimcilik Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sina Afra, Turkcell Genel Müdürü Kaan Terzioğlu, dünya çapında 40'tan fazla startup'ın yatırımcısı ve ICQ'nun yatırımcılarından Yossi Vardi konuşmalarıyla katılımcılara ilham verdi. İş dünyasından lider isimlerin yer aldığı galada, Birleşik Krallık'tan Prenses Beatrice Mountbatten-Windsor, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili Ali Koç ve TÜSİAD Yönetim Kurulu Üyesi Esin Güral Argat yer aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.