Harper's Bazaar 150. yaşını partiyle kutladı

Harper's Bazaar Türkiye, 150. yaşını Spago'da renkli bir partiyle kutladı. Bu ay 700 sayfa içeriğiyle rekor kıran derginin partisi, moda ve cemiyet dünyasının ünlü isimlerini bir araya getirdi.

Harper's Bazaar 150. yaşını partiyle kutladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Dünyanın ilk moda dergisi Harper's Bazaar bu yıl 150. yılını, Harper's Bazaar Türkiye de 24. yaşını kutluyor. Derginin Türkiye edisyonu, iki ay boyunca raflarda kalacak kasım özel kutlama sayısında 700 sayfa içeriği okuyucularıyla buluşturarak Türk dergicilik tarihinde bir rekor kırdı. Bu sayıda üç farklı kapak çekiminin dışında; cemiyet, sanat, sinema, moda, yeme-içme alanından 50 ünlü isimle siyah-beyaz karelerle çok özel bir çekim de gerçekleştirildi. Harper's Bazaar Türkiye, 150. yılını bu çekimin 'parılda' temasıyla Spago'da çok özel bir partiyle kutladı. Partiye katılanlar arasında çekimde objektif karşısına geçen isimlerin yanı sıra Feryal Gülman, Biricik Suden, Esra ve Zafer Civelek, Dila Tarkan, Ayşe Kucuroğlu, Sedef Orman gibi isimler vardı. Büyük ilgi gören partiye yaklaşık 300 davetli katıldı. Ağırlıklı olarak tasarım, moda ve iş dünyasından önemli isimlerin, eski kapak kızlarının ve moda dünyasında emeği geçen fotoğrafçıların katıldığı partide eski Şamdan müzikleriyle nostalji yapıldı. Spago'nun Michelin yıldızlı şefi Wolfgang Puck'ın mönüsünden seçilen lezzetler ve Jow Flowers'ın çiçekleri geceye eşlik eden zarif detaylar arasındaydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.