Tenisin yıldızlarından büyük şov

Büyük Ekonomi Bankası (TEB) tarafından düzenlenen 'TEB BNP Paribas Tennis Stars Series' gerçekleşti. Turnuvada ünlü tenisçi Maria Sharapova ve milli tenisçimiz Çağla Büyükakçay kıyasıya yarıştı.

Tenisin yıldızlarından büyük şov

Tenisin ülkemizdeki en büyük destekçisi Türk Ekonomi Bankası (TEB), Türkiye'deki sporculara ve tenisseverlere ilham verecek isimleri ülkemizde ağırlamaya devam ediyor. Türk Ekonomi Bankası (TEB) tarafından düzenlenen 'TEB BNP Paribas Tennis Stars Series' geçtiğimiz hafta sonu gerçekleşti. Turuvada 5 WTA tekler ve 3 WTA çiftler şampiyonluğu bulunan, dünyaca ünlü Rus raket Maria Sharapova ile TEB BNP Paribas Istanbul Cup 2016 Şampiyonu milli tenisçi Çağla Büyükakçay karşı karşıya geldi. Etkinliğe iş, sanat ve cemiyet dünyasından pek çok isim yoğun ilgi gösterdi. Sharapova'nın galibiyeti ile biten maç sonrası gerçekleştirilen ödül töreninde Türkiye Tenis Federasyonu (TFF) Başkanı Cengiz Durmuş ve TEB Genel Müdürü Ümit Leblebici sporculara ödüllerini takdim etti. Meksika dalgası ve ışık şovları ile renklenen tribünler, Can Bonomo ve Ceza konseriyle coştu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.