Ünlü isimlerin mutfak keyfi

Üyelerine sunduğu ayrıcalıklarla olduğu kadar gerçekleştirdiği etkinliklerle de ilgi çeken Zubizu , Dream Akademi'de düzenlendiği zübizu mutfak atölyesi etkinliğinde ünlü isimleri ağırladı.

Ünlü isimlerin mutfak keyfi

Farklı yaşam tarzlarına uygun birçok alanda öneri ve içerikler paylaşan mobil uygulama Zubizu, renkli ve eğlenceli etkinliklerine devam ediyor. Mezzaluna'nın executive şefi Fabio Brambilla ve İtalyan konuk şef Antonio Pappalardo'nun katılımı ile geçtiğimiz hafta d.ream Akademi'de eğlenceli bir yemek atölyesi gerçekleşti. Pizza yapımının inceliklerini İtalyan şeflerden dinleyen ve onlarla birlikte pizza hamuru yapan konuklar arasında cemiyet ve sanat dünyasının ünlü isimleri vardı. Etkinlik sonunda yaptıkları pizzaların tadına bakıp birbirlerine ikram eden ünlüler, keyif ve lezzet dolu bir yemek atölyesi gerçekleştirdiler.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.