Yeni markası için davet verdi

Cemiyet hayatının sevilen isimlerinden Ruken Mızraklı, yeni dekorasyon markasını geçtiğimiz hafta düzenlenen bir davet ile tanıttı. Davete Mızraklı'nın yakın dostları katıldı.

Yeni markası için davet verdi

Melih TÜRK

Ruken Mızraklı, sahibi olduğu dekorasyon markası Anvogg'un tanıtımını geçtiğimiz hafta Zorlu Center Beymen Home mağazasında gerçekleştirdi. Seçkin ve şık ev dekorasyon ürünleri arayanlar için özel olarak tasarlanan yastık ve çerçevelerden oluşan Anvogg ürünlerinin tanıtımına cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. El işçiliğiyle üretilen ürünler davete katılan konukların büyük beğenisini kazandı. Sadece hayvancılık sektöründen alınan derilerden üretilen Anvogg ürünlerinden elde edilen gelirin bir bölümü, her yıl mülteci çocukların toplumsal uyum sürecine, futbolun birleştirici ruhu ile katkı sağlamayı amaçlayan 'Football Unifies' projesine aktarılacak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.