Evimizin Sağlık Elçileri

Çağdaş ve bağımsız yardımlaşma derneği (ÇABA) işbirliğiyle başlatılan 'Evimizin Sağlık Elçileri' projesi geçtiğimiz hafta tanıtıldı. Tanıtım gecesine cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı.

Evimizin Sağlık Elçileri

Geçtiğimiz hafta ÇABA Derneği işbirliği ile yürütülen 'Evimizin Sağlık Elçileri' projesi, gerçekleşen özel bir etkinlikle tanıtıldı. Her evde bir 'sağlık elçisi' yaratmak için Türkiye'nin farklı illerinde yapılacak eğitim programlarını kapsayan proje ile annelerin bilgilendirilerek aileden başlayan sağlık bilinciyle topluma katkı sağlanması amaçlanıyor. Önlenebilir hastalıklara dikkat çekmek amacıyla yürütülen 'Evimizin Sağlık Elçileri' projesinin etkinliğine çok sayıda ünlü isim katıldı. Proje kapsamında ilk eğitim ise 18 Kasım'da Gaziantep'te 250 kişinin katıldığı bir organizasyonla gerçekleşti. 'Evimizin Sağlık Elçileri' projesi, önümüzdeki yıl 11 ilde yapılacak eğitimlerle devam edecek. Proje ile her evde bir sağlık elçisi oluşturulması hedefleniyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.