Fransız divadan Türk şarkıları

Ünlü Fransız Soprano Emma Shapplin, konser için geldiği İstanbul'da klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici ile aynı sahneyi paylaştı. İkilinin düeti ayakta alkışlandı.

Fransız divadan Türk şarkıları

Melih TÜRK

Fransız diva Emma Shapplin, Hüsnü Şenlendirici ile birlikte Doğuş Grubu sponsorluğunda, Volkswagen Arena'da uzun yıllar hafızalardan silinmeyecek bir performansa imza attı. Klasik müzik ile rock müziği harmanlayarak kendine özgü tarzını yaratan Emma Shapplin, İstanbul konserinde muhteşem sesiyle, türkü bile söyledi. Shapplin, 'Uzun İnce Bir Yoldayım', 'Ağla Sevdam', 'Spente Le Stelle' ve 'Fifth Heaven' şarkılarını klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici'yle birlikte seslendirdi. Emma Shapplin'in kendi orkestrasıyla seslendirdiği şarkıları da dinleyicilerden büyük alkış aldı. Hüsnü Şenlendirici ve arkadaşlarının performansları müzikseverlere keyifli anlar yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.