Genç çift için görkemli düğün

Emir Haktan Dişli ile Dilara Geyik, görkemli bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Cumhur Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan birlikte yaptı.

Genç çift için görkemli düğün

Sırmagrup Yönetim Kurulu Başkanı Davut Dişli'nin oğlu Emir Haktan Dişli, Dilara Geyik ile Hilton Bomonti Otel'de gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile hayatını birleştirdi. Törene siyaset, spor ve iş dünyasından yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Emir Haktan Dişli ve Dilara Geyik, nikah töreninde evlilik cüzdanını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın elinden aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve oğlu Bilal Erdoğan, nikaha birlikte şahitlik yaptı. Nikahı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal kıydı. Nikah töreninin ardından Rizeli olan Davut Dişli ve oğulları halk oyunları ekipleriyle birlikte horon teptiler. Daha sonra sahneye Ebru Gündeş çıkarak iki saat boyunca söylediği şarkılarıyla davetlilere eğlendirdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.