Konut sahiplerini brunch'ta ağırladı

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz hafta düzenlediği davetle 500 konut sahibini ağırladı.

Konut sahiplerini brunch'ta ağırladı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, satışa çıkardığı Çekmeköy Park projesinden ev alanlara sürpriz yaparak brunch düzenledi. Konut sahipleri ile bir araya gelerek güzel bir pazar günü keyfi yapan Ağaoğlu, kısa bir zamanda 450 daire satan inşaat alanının üzerine özel kurulan çadırda 500 kişiyi ağırlayarak güzel bir ev sahipliğine imza attı. Ali Ağaoğlu, misafirleri ile bizzat tek tek selamlaşıp konuştu, bu bol sohbetli kahvaltı saatinde yanında ortanca oğlu Mert ve annesi Ayten Alpar eşlik ederken, yönetim kadrosu da kahvaltıda hazır bulundu. Turizmin bölümünün başındaki Murat Türker ve Rose Kar'ın imza attığı davette, çocuklar da unutulmadı ve onlara eğitmenler eşliğinde ayrı bir oyun çadırı kuruldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.