Mücevherlerini tanıtmaya geldi

Dünyaca ünlü mücevher tasarımcısı Nikos Koulis'in özel mücevherleri, gerçekleşen davetle İstanbul'un elitlerinin beğenisine sunuldu.

Mücevherlerini tanıtmaya geldi

Melih TÜRK

Mücevherci Yunan bir ailenin oglu olan Nikos Koulis'in kendi adını tasıyan markasının birbirinden özel tasarımları, Midnight Express Bebek'te elitlerin begenisine sunuldu. Nikos Koulis'in katılımıyla, gerçeklesen markanın yeni koleksiyon tanıtım davetine, cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Davetliler sergilenen tasarımları çok begendi. Nikos Koulis'in modern tasarım, yüksek el isçiligi ve ince materyal kullanımını bir araya getiren ve mimari formlardan ilham alarak tasarladıgı mücevherleri davetlileri adeta büyüledi. Nikos Koulis'in tasarımları; Ürdün Kraliçesi Rania, Rihanna, Chrissy Teigen, Giorgio Armani, Daphne Guinness ve Oprah Winfrey gibi ünlü isimler tarafından tercih ediliyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.