Ödül töreninde 'En İyi'ler bir araya geldi

Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete Tv Yıldızları Ödül Töreni, geçtiğimiz hafta gerçekleşti. Törene, sanat dünyasının ünlü isimleri katıldı.

Ödül töreninde 'En İyi'ler bir araya geldi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Bu yıl altıncısı düzenlenen Ayaklı Gazete TV Yıldızları Ödül Töreni, Süleyman Ekşi İnşaat sponsorluğunda Shangri-La Bosphorus Hotel'de gerçekleşti. Cenk Eren'in sunuculuğunu üstlendiği; Murat Dalkılıç, Serenay Sarıkaya, Murat Yıldırım gibi ünlülerin katıldığı gecede 'Yılın En İyi Pop Şarkısı' ödülünü alan Deniz Seki'ye, ödülünü Süleyman Ekşi İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Ekşi verdi. Uzun bir aradan sonra ödül alan Deniz Seki, mutluluk gözyaşlarıyla son single'ından sevilen bir şarkısını konuklarla beraber söyledi. 'Yılın En İyi Kadın Sanatçısı' ödülüne, Fi dizisindeki performansıyla Serenay Sarıkaya layık görülürken Hande Yener'e 'Yılın En İyi Albümü' ve 'Yılın En İyi Pop Kadın Sanatçısı' kategorisinde iki ödül birden verildi. 'Yılın En İyi Arabesk Fantezi Kadın Sanatçısı' ödülünü Ebru Yaşar alırken, 'Yılın En İyi Pop Erkek Sanatçısı' ödülü ise Berkay'a verildi. Berkay, gecede verdiği konserle konuklara keyifli anlar yaşattı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.