Siyaset ve iş dünyası düğünle buluştu

Eminönü eski belediye başkanı ve çet yapı yönetim kurulu başkanı Ahmet Çetinsaya'nın kızı Başak Çetinsaya, Akn Otomotiv'in sahibi Akın Yılmaz ile hayatını birleştirdi.

Siyaset ve iş dünyası düğünle buluştu

Eminönü eski Belediye Başkanı ve Çet Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet-Neşe Çetinsaya'nın kızı Başak Çetinsaya ile iş adamı Aydın-Aysel Yılmaz'ın oğlu, Akn Otomotiv'in sahibi Akın Yılmaz, Hilton İstanbul Bomonti Hotel'de gerçekleşen görkemli bir düğün ile dünya evine girdi. Düğüne, iş, siyaset ve cemiyet yaşamının seçkin isimleri katıldı. Görkemli düğünde çiftin nikahını Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir kıydı. Şahitleri ise Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Aysel Doğan ve Turgay Bilge'ydi. Başak Çetinsaya, Özlem Süer imzalı gelinlik ile göz kamaştırırken, Akın Yılmaz da Taji imzalı damatlığı ile çok şıktı. Çift, düğünün ardından balayı için önce Maldivler'e daha sonra Dubai'ye uçtu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.