Yeni bir alışveriş deneyimi

Tasarımın damak tadıyla bütünleştiği, 4 katlı konsept mağaza olarak İstanbul Balat'ta kapılarını açan Habb Concept Store, verilen şık bir davetle görücüye çıktı.

Yeni bir alışveriş deneyimi

Habb Concept Store, tasarımın damak tadıyla bütünleştiği, modanın eşsiz dünyasında yeni nesil bir alışveriş deneyimi için 4 katlı bir konsept mağaza olarak Balat'ta kapılarını araladı. Tarihi dokusu özenle korunarak modernize edilen mağazanın ilk 2 katında birçok uluslararası marka ve Türk tasarımcıya ait özel koleksiyonlar ve dünya markaları bulunuyor. 3 ve 4. katlarında ise damak zevkinden ödün vermeyen ve bunu tarihi bir doku ve Haliç manzarası eşliğinde keşfetmek isteyenler için kafe-restoran olarak dizayn edilmiş. Büşra Köylübay ve Hülya Aslan işbirliği ile Balat'ta açılışı yapılan Habb Concept Store, modaseverleri ve lezzet tutkunlarını bir araya getirdi. Davete katılan seçkin konuklar bir yandan tasarımcıların Habb Concept Store' a özel koleksiyonlarını incelerken bir yandan da mekanın içerisinde yer alan restoranın lezzetli sunumlarını keşfetti. Feryal Gülman, Raşit Bağzıbağlı, Sedefhan Oğuz, Maya Portakal Bitargil, Berna Sağlam, Monik İpekel, Meltem Demir, İlkem Öztürk, Beste Yurttaş, Gülnur Güneş, İpek Acar ve Nihan Peker davete katılan isimler arasındaydı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.