Yeni yıla erken karşılama

İstanbul'un simgelerinden Çiçek Bar'da verilen bir davetle hem markanın yeni canlı müzik programları tanıtıldı hem de yeni yıl erkenden karşılandı.

Yeni yıla erken karşılama

İstanbul'un köklü mekanlarından biri olan Çiçek Bar, geride bıraktığı yıllara rağmen ne popülerliğinden, ne de kendine has havasından hiçbir şey kaybetmeden müdavimlerine ve onu yeni keşfedenlere hizmet vermeye devam ediyor. Misafirlerine sunduğu kaliteli hizmet ve eğlenceye ek olarak, pek çok ismin de keşfedildiği yer olan Sinema Sevenler Derneği, nam-ı diğer Çiçek Bar, ismini kurucusu Arif Keskiner'in lakabı olan 'Çiçek Arif 'ten alıyor... Çiçek Bar'ın işletmeciliğini Arif Keskiner'den devralan Hüseyin Türkan, Çiçek Bar'ın deneyimli servis ve mutfak ekibi ile 6 yıldır misafirlerini aynı özenle ağırlıyor. Geçtiğimiz hafta bir davet veren Hüseyin Türkan, dostlarıyla 2018 yılını karşıladı. Yeni canlı müzik programlarının tanıtıldığı geceye; sinema, tiyatro ve cemiyet hayatından ünlü isimler katıldı. Davete katılanlar canlı müzik eşliğinde geç saatlere kadar eğlendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.