Yılbaşı vitrininin açılışını yaptı

Şık ve eğlenceli yılbaşı vitrinleriyle dikkat çeken Beymen, 2018 için yarattığı yılbaşı vitrininin açılışını geçtiğimiz hafta gerçekleştirdi.

Yılbaşı vitrininin açılışını yaptı

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Her yıl büyük beğeni toplayan yılbaşı vitrinleriyle şehre yeni yıl ruhunu getiren Beymen, merakla beklenen 2018 yılbaşı vitrini açılışını, Beymen İstinyePark'ta gerçekleştirdi. Bu yıl da görkemli vitrinleriyle yeni yılı karşılamaya hazırlanan Beymen'in 2018 yılbaşı vitrini açılış daveti, Beymen İstinyePark mağazası önünde yapıldı. İş ve sanat dünyasından ünlü isimlerin katıldığı davette, katılımcılar 'Hediye Fabrikası' tema altında hazırlanan vitrinleri hayranlıkla inceledi. New Orleans'ın geleneksel caz müziklerini günümüze taşıyan 'Uninvited JazzBand'ın eğlenceli repertuarları ile renk kattığı davet, renkli gösteriler, yılbaşına özel ikramlar, danslar ve sürprizlerle geç saatlere kadar devam etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.