41. yıla görkemli kutlama

Türkiye'nin önemli kuruluşlarından Akfen Holding, kuruluşunun 41. yılını dev bir konserle kutladı. Geceye cemiyet ve iş dünyasının ünlü isimleri katıldı.

41. yıla görkemli kutlama

Melih TüRK

Akfen Holding, kuruluşunun 41. yılını 'Akfenli Yıllar' adını verdiği dev konserle kutladı. Zorlu Performans Sanatları Merkezi'nde gerçekleşen 41. yıl kutlama konserine, iş ve cemiyet dünyasından çok sayıda seçkin isim katıldı. Konser öncesi salonun girişine kurulan ve Hamdi Akın'ın birebir 4 farklı ofisinden oluşan 'Akfenli Yıllar Odaları' adlı sergi, misafirlerden büyük ilgi gördü. Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın'ın ev sahipliğindeki gece, Akın'ın konuşmasıyla başladı. Hamdi Bey konuşmasında; Akfen'in kurulduğu günden bu yana Türkiye ekonomisine değer yaratırken,Türk milletinin refahına katkıda bulunmayı hedeflediğini ve gelecekte de bugünkü heyecanla yola devam edeceklerini ifade etti.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.