Füreya sergisini hep birlikte gezdiler

'Füreya' sergisi kapsamında düzenlenen 'Füreya Buluşmaları'nın ikinci konuğu Özlem Güsar oldu. 'Füreya ve Mücevher' temalı etkinlikte Güsar, konuklara hem hikayeler anlattı hem de sergiyi gezdirdi.

Füreya sergisini hep birlikte gezdiler

Kale Grubu tarafından hayata geçirilen, Füreya Koral'ın en kapsamlı retrospektif sergisi kapsamında düzenlenen 'Füreya Buluşmaları'nın ikincisi geçtiğimiz hafta gerçekleşti. 'Füreya ve Mücevher' etkinliğinin konuğu olan lüks danışmanı ve mücevher yazarı Özlem Güsar, Füreya'nın izinde mücevherleri ele alarak, hikayelerini paylaştı. Güsar; Füreya'dan Fahrelnissa Zeid'e uzanan bir yelpazede Şakir Paşa Ailesi'nin mücevher hikayelerini anlattı. Güsar; "Şakir Paşa Ailesi, Cumhuriyet tarihimizin en entelektüel ve sanatçı ailesidir. Bu projenin içinde yer almaktan gurur duyuyorum. Mücevher tutkumun beni hayranı olduğum Türkiye'nin ve dünyanın önünde giden bir sanatçı kimlik sergileyen Füreya ile yan yana getirmesi benim için gerçekten büyük mutluluk. Kale Grubu gibi özel günlerini böylesine çok özel sosyal sorumluluk projeleri ile kutlayan markaların artması en büyük dileğim" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.