İlk koleksiyona renkli tanıtım

Esra Armağan, yeni kurudğu markası Put-on'un ilk koleksiyon tanıtım davetini Sırmaison'un Zorlu Center'daki mağazasında gerçekleştirdi.

İlk koleksiyona renkli tanıtım

Renklere, dokulara ve tasarıma olan tutkusunu Put-on markası altında toplayan Esra Armağan, sıradanlıktan uzak, stil sahibi ve renkli sofralar için ilk özel Amerikan servisi, peçete ve masa örtüsü koleksiyonunu geçtiğimiz hafta içinde tanıttı. Sırmaison'un Zorlu Center'daki butiğinde gerçekleştirilen özel davete, cemiyet hayatından birçok isim katıldı. Esra Armağan ile birlikte Sırmaison'un yaratıcıları Rosella Karabacak ve Şirin Yalçın ev sahipliğinde gerçekleştirilen tanıtım davetinde konuklar Put-on markasının ilk koleksiyonuna büyük ilgi gösterdi. Birbirinden farklı desenlerin kullanıldığı ilk Puton koleksiyonunda Etro, Missoni, Mulberry ve Ralph Lauren gibi markaların farklı desenlerdeki kumaşlarına yer verildi. Put-on, gümüşten altına, porselenden kristale dünyaca ünlü birçok markanın çatal-bıçak takımlarını, yemek servislerini ve aksesuarlarını bir arada sunan Sırmaison butiklerinde satışa sunuluyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.