Kayak sezonuna muhteşem açılış

Palandöken'in gözdesi Sway Hotels, sezona 'Merhaba' dedi. Sway Hotels'in ev sahipliğinde ve Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda gerçekleşen 'Winter Season Opening' partisine birçok ünlü isim katıldı.

Kayak sezonuna muhteşem açılış

Ulusal ve uluslararası birçok organizasyona ev sahipliği yapan Palandöken Kayak Merkezi, her yıl olduğu gibi bu yıl da Sway Hotels'in ev sahipliğinde sezonun ilk açılısını gerçekleştirdi. Türk Telekom Prime ana sponsorluğunda ve Whiz Experience Designers organizasyonuyla gerçekleşen 'Winter Season Opening'e, is ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Sway Hotels'in Apres Ski teras barında gündüz gerçekleşen after ski partilerde DJ Cüneyt Kurt'un çaldı. Akşam gerçekleşen 'Türk Telekom Prime Winter Season Opening' partilerinde ise DJ NV & Trumpet Cana Çankaya, Jabbar ve DJ David Saboy & Percussion Tai, muhteşem performansıyla davetlileri eğlendirdi. Bir Sway Hotels klasiği haline gelen kayak hocalarının gerçekleştirdiği mesaleli kayak gösterişi misafirlerin büyük beğenisini topladı. World Class sampiyonu barmen Kevin Patnode'un kokteyl workshop'ları, Estee Lauder'in sunduğu özel Darphin cilt bakımları, Hillside'in pilates saatleri gibi birbirinden keyifli deneyimlerin yer aldığı etkinliğe, Kurukahveci Mehmet Efendi ve Serafina da leziz ikramlarıyla renk kattı. Ziyaretçiler gündüz kayak keyfi , akşam da müzik ziyafetiyle unutulmaz anılarla evlerine döndü.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.