Moda dünyası Londra'da buluştu

Moda dünyası geçtiğimiz hafta Londra'da gerçekleşen 2017 İngiliz Moda Ödülleri'nde bir araya geldi. Her yıl ingiliz moda konseyi tarafından düzenlenen törende moda dünyasının başarılı isimleri ödüllendirildi.

Moda dünyası Londra'da buluştu

Bade ÇAKAR

Her yıl geleneksel olarak İngiliz Moda Konseyi tarafından düzenlenen İngiliz Moda Ödülleri, geçtiğimiz hafta Londra Royal Albert Hall'da gerçekleşti. Swarovski'nin sponsor oldugu geceye moda dünyasının önemli isimleri katıldı. Moda endüstrisinin başarılı isimlerinin ödüllendirildiği gecede ünlü moda duayenlerinin yanı sıra başarılı modeller ve Hollywood'un ünlü isimleri de boy gösterdi. Bu yıl ödül töreninde 'Moda İkonu' ödülü Donatella Versace'nin, 'Yılın Tasarımcı Ödülü' ise Calvin Klein'in baŞ tasarımcısı Raf Simons'un oldu. Moda dünyasının en önemli gecelerinden biri olan 2017 İngiliz Moda Ödülleri'ne katılan isimlerin arasında ünlü şarkıcı Hadise de vardı. Hadise, Nedret Taciroğlu tasarımı transparan elbisesi ile dikkatleri çekti. Adeta şıklık yarışının yaşandığı gecenin en beğenilen ismi ise Versace elbisesiyle Irina Shayk oldu.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.