Yeni yıla yeni koleksiyon

Eşsiz el işçiliği ile ürettiği çantalarla dikkat çeken ünlü bir çanta markası, yeni koleksiyonunu geçtiğimiz hafta düzenlediği yılbaşı daveti ile tanıttı.

Yeni yıla yeni koleksiyon

Olağanüstü tasarımları ve eşsiz el işçiliği ile 1938 yılından beri krokodil derisi çantalar üreten Kwanpen, 2018 koleksiyonunu özel bir davetle tanıttı. Markanın Türkiye Temsilcisi Aslı Bayraktaroğlu'nun ev sahipliğinde, Raffles İstanbul'da gerçekleşen davete katılanlar, 80'inci yıl onuruna üretilen yeni modelleri yakından inceleme fırsatı buldu. Markanın Türkiye'deki takipçilerinin yoğun ilgi gösterdiği davette konukları ile tek tek ilgilenen Aslı Bayraktaroğlu, çanta yapımının zorlu ve titiz sürecini aktardı. Her biri el işçiliği ile 2-3 günde üretilen modeller, kusursuz güzellikleri ile davetlilerin hayranlığını kazandı. Dünyanın en itibarlı markalarından biri olan Kwanpen'in yeni koleksiyonunu, davete katılanlar çok beğendi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.