Alışveriş şenliği için buluştular

Dünyaca ünlü bir mayo markası, geçtiğimiz hafta Four Seasons Hotel At The Bosphorus'ta yılbaşı öncesi bir alışveriş şenliği düzenledi.

Alışveriş şenliği için buluştular

Moeva markasının düzenlediği, Porsche Türkiye ve DenizBank ana sponsorluğunda gerçekleşen, birbirinden seçkin markaların yer aldığı The Palm Event, Four Seasons Hotel at the Bosphorus'ın ikram ve kokteylleri ve DJ performansıyla ziyaretçilerine keyifli bir gün yaşattı. 40'tan fazla ülkede satış yapan, Miranda Kerr, Jennifer Lopez, Gigi Hadid, Bella Hadid ve Cameron Diaz gibi birçok ünlünün tercih ettiği mayo markası Moeva, bu sene altıncısını gerçekleştiği etkinlikte, S Design Event'in tasarladığı özel yılbaşı konseptiyle ve Mayqueen imzalı çiçeklerle davetlilerine keyifli bir deneyim yaşattı. Özel tasarım kıyafet, kozmetik, kişisel bakım, ev dekorasyonu, çanta, mayo, aksesuar, mücevher gibi geniş bir yelpazede markaların bulunduğu davete, misafirler kendi sektörlerinde öncü markaların tasarımcılarıyla tanışıp, kişisel stil önerileri alarak alışveriş yaptılar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.