Dostlarına davet verdi

Doğal ve değerli malzemelerle yarattığı çanta tasarımlarıyla dikkat çeken tasarımcı Semiha Turhan, geçtiğimiz hafta cemiyetin ünlü isimlerini davetinde ağırladı.

Dostlarına davet verdi

Yüksek kaliteli egzotik deriden üretilen ve canlı renkleriyle dikkat çeken Sact çantalarının kurucusu Semiha Turhan, önceki gün Nişantaşı'ndaki showroom'unda iş ve cemiyet hayatının ünlü isimlerini ağırladı. Davette, Sact'in 2018 koleksiyonları ile ilgili bilgi veren Semiha Turhan, "Zamansız ve özel tasarımlar 2018 yılında da Sact'in anahtar parçalarını oluşturuyor. Koleksiyonlarımızda, deri tasarımlarla birlikte ithal kumaşlar ya da el dokuması ipekli ve keten kumaşlar kullandık. Ayrıca çift taraflı kullanılabilen modeller de bulunuyor. Sadece İtalya'da işlenmiş derileri kullanıyoruz. 2018 koleksiyonumuzu, doğanın sunduğu zengin renklerden ve doku detaylarından ilham alarak hazırladık" dedi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.