İki yeni sergiye özel davet

Kültür-sanat dünyası, Pera Müzesi’nin davetinde bir araya geldi. Yılın son iki sergisi, sanat tutkunlarından büyük ilgi gördü.

İki yeni sergiye özel davet

Soner GÖMLEKSİZ

Pera Müzesi, yılın son iki sergisini kalabalık bir davet eşliğinde tanıttı. 'Bana Bak!: la Caixa Çağdaş Sanat Koleksiyonu'ndan Portreler ve Diğer Kurmacalar' sergisi, portreyi günümüz çağdaş sanat üretimleri üzerinden bir kez daha tartışmaya açarken, 'Louis Kahn'a Yeni/ den Bakış: Cemal Emden'in Fotoğrafları - Çizimler ve Resimler' sergisi, 20. yüzyıl dünya mimarlığının önemli aktörlerinden Louis Kahn'ın yapıtlarına ve sanatsal çalışmalarına odaklanıyor. Kültür ve Sanat İşletmesi Genel Müdürü Özalp Birol'in ev sahipliğinde yapılan davete; iş, sanat ve cemiyet hayatından önemli isimler ve genç koleksiyonerler, mimarlar, sanatçılar ve çok sayıda konuk yoğun ilgi gösterdi.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.