Pera'da gelinlik defilesi

Ünlü modacı Özlem Süer'in Pera Palace Hotel'de gerçekleşen defilesini Cemiyet ve moda dünyasından ünlü isimler de izledi.

Pera'da gelinlik defilesi

Mehmet ÜSTÜNDAĞ

Özlem Süer, 'Blanche de Pera' koleksiyonlarının Londra'da başlayan, Paris ve Milano'yu takip eden sunum rotasının son ayağını geçtiğimiz hafta Pera Palace Hotel'de çok özel bir davetle gerçekleştirdi. Atasay'ın dünya mücevher modasıyla uyumlu pırlanta tasarımları ise göz alıcı ihtişamları ile bu özel gecede gelinliklere eşlik etti. 'Blanche de Pera' koleksiyonun en artistik parçalarının 'artwork' olarak sergilendiği ve koleksiyonların en ihtişamlı parçalarının performatif bir şekilde sunulduğu gece, çok sayıda ünlü ismin katılımıyla gerçekleşti. 2015 ve 2016 Miss Turkey kraliçeleri Ecem Çırpan ve Buse İskenderoğlu'nun da podyumda yürüdüğü gecede modeller ve gelinlikler, Atasay mücevherleriyle göz kamaştırırken, koleksiyon konuklar tarafından tam not aldı.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.