Ünlü isimler açılışta bir araya geldi

İstanbul yeme-içme ve gece hayatının deneyimli isimleri tarafından kurulan PM (Privileged Minority), geçtiğimiz hafta Ali Ünal'ın ev sahipliğindeki davetle kapılarını açtı.

Ünlü isimler açılışta bir araya geldi

Maslak 1453' te yer alan, yeme-içme ve eğlence sektörüne farklı bir bakış açısı getiren PM, geçtiğimiz hafta muhteşem bir açılışa imza attı. Ali Ünal'ın ev sahipliğinde gerçekleşen açılış davetine iş, sanay, spor ve cemiyet hayatının ünlü isimleri katıldı. Özel konsepti ve dünya mutfağının en seçkin lezzetleriyle misafirlerini bin 200 metrekare alan üzerine konumlanan PM, gündüz hizmet vereceği restoran ve brasserie kısmında 120 kişiyi aynı anda ağırlayabilecek. Gece 01.00'den sonra misafirlerine ise bambaşka bir konsept vadeden PM, mekan içindeki Çukur Club'ta her gece farklı bir DJ ya da canlı müzik performansı ile yaklaşık 100 kişiyi müziğe ve eğlenceye doyuracak.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.