Yeni koleksiyona özel tanıtım

Beymen’in stil sahibi ve centilmen erkeklere özel hazırladığı ‘Brothers X Beymen’ koleksiyonunun tanıtımı, House of Brothers’da gerçekleşti. Tanıtım davetine birçok ünlü isim katıldı.

Yeni koleksiyona özel tanıtım

Beymen'in stil sahibi, dürüst, cömert ve centilmen erkeklere özel hazırladığı Brothers X Beymen koleksiyonunun tanıtımı, Maçka Residans'ta bulunan House of Brothers'da gerçekleştirildi. Koleksiyonun havasını yansıtan bir atmosferde gerçekleşen davete ilgi büyük oldu. Koleksiyonun trunk show'unu izlemeye, işadamları ve tanınmış kişilerin yanı sıra basın mensupları da geldi. Davete katılanlar arasında Mustafa Toner, Burak Hatipoğlu, Murat Gordi, Jale-Tolga Cinisli gibi isimler de vardı. Brothers'ın geleneklerine bağlı kalarak modernize ettiği Dandy Look'tan esinlenerek, Beymen Collection Erkek Tasarım Ekibi tarafından hazırlanan, 13 parçadan oluşan koleksiyonda; bordo, bej, lacivert ve gri tonları dikkat çekiyor.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.