Yeni marka için tanıtım daveti

Yenilikçi tasarımlarıyla ön plana çıkan yeni bir takı markası, geçtiğimiz hafta düzenlenen bir davetle cemiyetin ünlü isimlerine tanıtıldı.

Yeni marka için tanıtım daveti

Sade, şık ve yenilikçi çizgileriyle dikkat çeken takı markası Juliette, Edwards Akmerkez mağazasında gerçekleştirilen bir etkinlikle tanıtıldı. Edwards & Juliette ev sahipliğinde gerçekleştirilen davete iş ve cemiyet hayatından isimler yoğun ilgi gösterdi. Edwards'ın Akmerkez'deki mağazasındaki davete aralarında RMK Classic CEO'su Füsun Kuran, Tasarımcı Juliette Vert ve eşi Murat Vert, Belgin Aksoy, Ece Şirin, Gülbin Simitçioğlu, Özlem Güsar, Tuğçe Peksayar' ın da bulunduğu isimler katıldılar. Yenilikçi tasarımlarıyla ön plana çıkan Juliette, seçkin yerli-yabancı marka karması ve geçmişten gelen üstün hizmet anlayışını, çağdaş ve ulaşılabilir kimliği ile yeniden yorumlayan Edwards mağazalarında yerini aldı. Koleksiyonu yakından inceleyen konuklar, beğendikleri parçaları satın aldılar.

6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu uyarınca hazırlanmış aydınlatma metnimizi okumak ve sitemizde ilgili mevzuata uygun olarak kullanılan çerezlerle ilgili bilgi almak için lütfen tıklayınız.